Opret projekt

Vi kan alle blive enige om, at andelsprojekter er en vigtig del af fremtidens hestevæddeløbssport. Men fra idé til udførelse, og ikke mindst drift, af et andelsprojekt ligger et stort arbejde og ressourcer. Med Share A Horse skal det være muligt for flere at starte et andelsprojekt. Om det er en opdrætter, der vil sælge sin hest i andele, en træner, der vil drive et projekt uden alt for meget administrativt arbejde, så er det nu muligt via Share A Horse.

Hvorfor oprette et projekt gennem Share A Horse? En stor del af arbejdet er gjort for dig, når du skal oprette et projekt – samtidig med at driften bliver minimal for dig.

Du har hesten, og skal blot have styr på rammerne for projektet. Vi har udarbejdet interessentskabskontrakt i samarbejde med advokat, kan tegne forsikringer, sikrer dit projekts synlighed overfor potentielle købere via salgsplatformen, og varetager størstedelen af den administrative og økonomiske drift af projektet.

...
Hvem kan starte et andelsprojekt
Læs mere
...
Projekttyper
Læs mere
...
Kom i gang
Læs mere
...
Mosson Stables for trænere
Læs mere
...
Ofte stillede spørgsmål
Læs mere
Kontakt os

Nyhedsbrev

Liveudsendelse

FastTrack live

Hvad er FastTrack?

Fast Track er den danske streaming-kanal med hestevæddeløb. Denne kanal kan nu findes på det nye spilunivers. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Læs mere